Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Altijd & Overal Bereikbaar

Downloaden, installeren en zelf updates uitvoeren (als die er al zijn)? Bestanden opslaan op een USB stick om het op een andere computer te kunnen gebruiken? Niet meer!

Centrale Opslag

MijnAlpaca.nl is nieuw en neemt ook nieuwe technologie met zich mee, waardoor het eenvoudiger wordt om altijd en overal bij de gegevens van je kudde te kunnen. Al je gegevens, foto's en belangrijke logboeken worden veilig opgeslagen op een centrale server. Geen gedoe meer met data bestanden synchroniseren om overal de laatste gegevens te hebben (als je ├╝berhaupt al op meerdere computers een programma kan gebruiken), maar altijd direct online met de laatste versie werken.

Niet alleen op de Computer

De applicatie is niet alleen voor computers ontwikkeld - ook tablets zoals de iPad en Motorola Xoom en zelfs mobiele telefoons met internet kunnen gebruikt worden om data op te vragen en te bewerken. Je ziet in de wei dat een dier mank loopt? Zet het direct in het logboek zodat wanneer de dierenarts langskomt je precies weet wat er wanneer is gebeurd.

Veilig Gebruik

Het MijnAlpaca.nl systeem is alleen toegankelijk met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord en niemand anders heeft toegang tot de gegevens van uw alpacas. Dagelijks wordt er automatisch een back-up van alle gegevens gemaakt, en de onderliggende code wordt veilig extern opgeslagen waarbij het mogelijk is om in een kwestie van seconden terug te draaien naar een andere versie of verbeteringen vanuit een afgesloten ontwikkelomgeving door te voeren.

Vanaf begin 2012 zal de website met SSL worden aangeboden, een systeem wat ook door banken wordt gebruikt, om het dataverkeer extra te beveiligen.

Altijd up-to-date

U hoeft geen updates meer uit te voeren om de nieuwste versie te kunnen gebruiken - doordat alles centraal is geregeld kunnen wij updates voor u uitvoeren en krijgt u automatisch toegang tot de laatste verbeteringen, functionaliteiten en meer - zonder dat u ook maar iets hoeft te doen en ook direct op alle apparaten.