Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Logboek

Bij een aantal dieren is het best mogelijk de gegevens, vaccinatiedata en showgegevens van uw dieren bij te houden in een schriftje of een spreadsheet, maar op een gegeven moment missen daar ook de zoek opties en de mogelijkheid om te filteren. Het MijnAlpaca logboek helpt u daarbij en registreert alles op basis van categorieën waarna er verder gefilterd kan worden op alpaca, datum en een algemene zoekfunctie.

Hoe het Invoeren werkt

Het invoeren gaat in twee stappen. Het kiezen van de categorie, en het invoeren van de details. Daarnaast krijgt u een aantal verder opties zoals het linken van alpacas of het uitvoeren van een automatische actie.

  1. Kies een categorie.
  2. Vul de gegevens in: datum, samenvatting en verdere details.
  3. Kies eventueel één of meerder alpacas waarvoor het logboek geld. Ook is het mogelijk om het voor alle alpaca's met één klik aan te geven.
  4. Afhankelijk van de categorie kunt u automatisch voorgestelde acties uitvoeren. Bijvoorbeeld het aanpassen van een kenmerk (zoals van "zwanger" naar "niet zwanger" bij een geboorte), het aanmaken van items in de agenda (zoals "herhaal vaccinatie over drie maanden") of direct door naar een andere pagina (bijvoorbeeld nieuwe alpaca toevoegen). Standaard staan er een aantel ingesteld, maar deze categorieën en acties kunt u ook nog zelf aanmaken of aanpassen aan uw eigen inenting/onderhouds schema.