Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Kenmerken

Elk dier heeft standaard een aantal kenmerken. Dit zijn bijvoorbeeld de naam van het dier en een geboortedatum, maar dat kan ook zijn uit welk land het dier komt, wat het DNA nummer is en de primare en secundaire kleur van de vacht. Daarnaast geef je ook heel eenvoudig aan wie de ouders van het dier zijn, en is het mogelijk om, in plaats van alle gegevens dubbel in te voeren, ook een alpaca uit het systeem te kiezen waarbij de gegevens van de ouders automatisch word gesynchroniseerd.

Groepen

Als de kudde opgesplitst is in een aantal kleinere kuddes, bijvoorbeeld per wei of geslacht, kan het makkelijk zijn om deze ook te groeperen in het systeem. Voeg eenvoudig nieuwe groepen toe en splits de kudde op om nog meer controle te krijgen. Deze functionaliteit is nog onder ontwikkeling - houd de nieuwsbrief en het nieuws in de gaten!

Registraties

Naast de dierkenmerken is er ook een speciale pagina waar je heel eenvoudig registraties kunt beheren. Een registratie bestaat uit een register (bijvoorbeeld de Duitse AZVD) en details over de registratie zoals een identificatienummer en datum waarop het is ingegaan.

Foto's

Ook is er de mogelijkheid om een aantal foto's te uploaden (afhankelijk van het merk en type ook direct vanaf de telefoon of tablet!) van het dier en daarvan één te kiezen als primaire foto welke in de applicatie gebruikt wordt om een dier aan te herkennen. Hiervoor geld een data limiet per geuploade foto en een maximaal aantal foto's per dier.

Stamboom

Naast het invoeren van een vader en moeder zal het ook mogelijk worden een complete stamboom weer te geven waarbij de belangrijkste gegevens per dier worden opgeslagen. Deze functie is op dit moment nog in ontwikkeling en zal zo spoedig mogelijk beschikbaar worden.