Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Functies

MijnAlpaca.nl is niet de enige tool voor Alpaca (en Lama) herd management... maar het is wel anders dan huidige programma's.

Less is more

Wij houden er óók niet van als we handleidingen van honderden pagina's moeten lezen om er achter te komen hoe iets werkt.. of wat allemaal wel en niet kan. In MijnAlpaca.nl zul dan ook niet alle functies tegen komen die andere programma's mogelijk aanbieden - maar dat betekend niet dat je er minder mee kan. Alles is zo ingericht dat het duidelijk, makkelijk te gebruiken en overzichtelijk is - terwijl het niet inlevert op flexibiliteit en mogelijkheden. Jij houdt de controle.

 • Online: Altijd & Overal Bereikbaar

  Vanuit de wei aangeven dat je de vaccinatie hebt gegeven? Geen probleem! Al je gegevens worden centraal (en veilig!) opgeslagen en met een telefoon, tablet of computer: je kan er altijd bij.

 • Logboek

  Weg met dat papieren schrift en Excel waarin alle gebeurtenissen worden ingevoerd - het MijnAlpaca.nl logboek helpt door middel van categorieën, zoekfuncties en verbindingen met de agenda en alpaca's het overzicht te behouden.

 • Alles in je eigen taal

  MijnAlpaca.nl is volledig Nederlands. Toch liever een andere taal? Engels en Duits staan al op de planning, en zal eenvoudig te kiezen zijn.

 • Kenmerken

  Elke alpaca heeft standaard een aantal kenmerken welke je eenvoudig kunt kiezen of invullen - variërend van de naam en geboortedatum tot locatie van de chip en registratienummers. Ook groepeer je dieren eenvoudig en overzichtelijk in zelf gekozen groepen en is het mogelijk de hele stamboom inzichtelijk te maken.

 • Agenda met Notificaties

  Naast de vaste kenmerken en het logboek kijken we ook vooruit. De agenda helpt u aan belangrijke gebeurtenissen te herinneren.

 • Documenten Genereren

  Voor de aanmelding van de AZVD vul je een formulier in, de alpacashow wil graag een gezondheidsverklaring en soms wil je gewoon een overzicht van de hele kudde. De gegevens heb je wel, maar je kan wel blijven schrijven. MijnAlpaca.nl bied de oplossing.

Maar ik heb toch echt Functie X en Y nodig!

Naast de bovenstaande functies zijn wij nog steeds druk bezig met het verder ontwikkelen van het systeem om meer functionaliteiten te bieden aan zowel de grote als kleinere fokkers. Staat wat je zoekt niet in de lijst hierboven? Geen paniek! Neem direct contact met ons op - we denken graag mee en misschien is het al in ontwikkeling, of bouwen we het zelfs speciaal voor jou!