Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Wat is MijnAlpaca.nl?

MijnAlpaca.nl is een Nederlandstalig online kuddemanagement programma voor de professionele en hobbyfokker. Doordat de applicatie ontwikkeld is voor het internet kan je overal en met een computer, tablet of telefoon bij het programma en ben je dus altijd in staat gegevens op te vragen of te bewerken.

MijnAlpaca.nl stelt je in staat om op een eenvoudige en intuitieve manier bij te houden wat er met de alpaca's gebeurt. De ingebouwde agenda module kijkt daarnaast vooruit en helpt met email notificaties om op het juiste moment bijvoorbeeld de vaccinaties te plannen.

Online: Altijd & Overal Veilig Bereikbaar

MijnAlpaca.nl is een online applicatie waardoor je altijd (thuis, op het werk, op de bank en zelfs in de stal of op een show) toegang kunt krijgen tot alle gegevens en functionaliteiten - zolang als er maar een internet aansluiting is. Desondanks leveren we niet in op de veiligheid en bent u door middel van uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord de enige met toegang, en vanaf Januari/Februari 2012 zal het systeem ook gebruik maken van SSL: dezelfde verbindingsbeveiligingstechnologie die banken gebruiken.

Door altijd en overal toegang tot uw gegevens te hebben (zelfs op een tablet en telefoon!) houdt u de controle over de alpacakudde.

Overtuigd? Meld je direct online aan!

Of lees meer over de functionaliteiten, de verschillende abonnementen of de mogelijkheid van een demonstratie.