Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

MijnAlpaca 2.0

Gepubliceerd op 31/07/2013 door Mark Hamstra.

Het is redelijk stil hier bij MijnAlpaca.nl, maar achter de schermen wordt al een tijdje gewerkt aan versie 2.0 van het systeem. Deze nieuwe versie is compleet herschreven met nieuwere technieken en concepten, wat bijdraagt aan de stabiliteit en groeimogelijkheden aan het systeem in de toekomst.

Er komen nieuwe features bij in 2.0, en ook het design is compleet vernieuwd en zal makkelijker mee te werken zijn. De navigatiestructuur is een stuk duidelijker en door het gebruik van grotere foto's is ook de context een stuk duidelijker.

Op dit moment worden de alpaca pagina's aangepakt (de belangrijkste in het systeem!) en hier zijn functies voor stambomen, groepen en woltesten aan toegevoegd.

Deze afbeelding geeft een idee van hoe het systeem er nu uit ziet, en wat er te wachten staat.

Er is nog geen release datum bekend en er moet ook nog een heleboel gebeuren, maar de verbeteringen en toevoegingen zullen het wachten zeker waard zijn. De update naar 2.0 zal t.z.t. automatisch gebeuren waarbij alle gegevens die in de huidige versie ingevuld worden natuurlijk bewaard blijven.

Tijdens de Alpaca Show in Assen in November ben ik zelf helaas niet aanwezig, maar bij de AlpacaOord stand zal waarschijnlijk wel een demo van deze nieuwe versie te zien/proberen zijn.

Vragen, opmerkingen of idee├źn? Laat het weten in de reacties hieronder, of stuur een mailtje naar support@mijnalpaca.nl.

0