Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Nieuws

MijnAlpaca 2.0

Het is redelijk stil hier bij MijnAlpaca.nl, maar achter de schermen wordt gewerkt aan versie 2.0 van het systeem. Er komen wat nieuwe features bij en ook het design is compleet vernieuwd en zal makkelijker mee te werken zijn. Klik verder om een indruk te krijgen van wat we aan het doen zijn..

Win een handgemaakte mini alpaca knuffel!

Voer je Alpaca's in op MijnAlpaca.nl, en maak kans op een handgemaakte mini alpaca knuffel van AlpacaOord! Het aantal gebruikers en de opgeslagen gegevens groeit en groeit, en we komen in de buurt van een nieuwe mijlpaal: 250 ingevoerde Alpaca's! Omdat wij het ook leuk vinden dat er steeds meer mensen gebruik van het systeem maken, krijgt de persoon die het 250e dier invoert van ons een leuk cadeautje!

AlpacaShow in Westerlee weer voorbij & Versie 0.9.9.3

Gisteren was er de AlpacaShow in Westerlee, op de farm van Alpaca Europe. Hoewel ons hengstje niet in de prijzen is gevallen was het toch een erg leuke dag en hebben we weer met veel mensen over MijnAlpaca kunnen praten. Vandaag is ook weer een kleine update beschikbaar voor alle gebruikers.

Nieuw in 0.9.9.2: Meer documenten en Alpaca Show Westerlee

Eind van de week is het alweer zo ver, en dan staat (in ieder geval voor ons!) de laatste Alpaca Show van het seizoen op het programma, dit maal in Westerlee bij Alpaca Europe. Als voorbereiding daarvoor vandaag een update welke per direct voor alle gebruikers beschikbaar is

Let op! De Alpaca Show in…

In Ontwikkeling

MijnAlpaca.nl is nog maar een nieuw systeem, en het was niet mogelijk om alle gewenste functies te ontwikkelen voor de lancering. De basis is klaar, en vanuit hier gaan we de komende maanden doorontwikkelen. Lees verder voor een overzicht van waar we mee bezig zijn.

Aanmeldingen geopend, en tijdelijk gratis aanmelden!

Na maanden van vertraging en tegenslagen is het eindelijk zover, we gaan live! U kunt zich vanaf nu aanmelden via de website, en daarbij krijgt u direct toegang tot het complete systeem.. tijdelijk zelfs helemaal gratis!

MijnAlpaca.nl lancering uitgesteld

Afgelopen maandag is het bedrijf welke verantwoordelijk is voor de hosting van MijnAlpaca.nl doelwit geworden van een gerichte aanval op hun systemen. Hierbij is MijnAlpaca.nl een lange tijd niet bereikbaar geweest. Wij willen voorkomen dat een dergelijke situatie nogmaals kan ontstaan en stellen daarom de lancering uit om de onderliggende infrastructuur op orde te brengen.

MijnAlpaca.nl nu beschikbaar voor Beta Testers

Na veel lange dagen en enkele overschreden deadlines is het dan eindelijk zover, en kunnen wij de eerste beta testers hun gang laten gaan. Een aantal personen hebben wij benaderd hiervoor, en dit nieuwsbericht geeft informatie over de stand van zaken.

Gelukkig nieuwjaar!

De beste wensen van 2012 voor u, én uw alpaca's!

Presentatie groot succes!

Het was nog even spannend of we op tijd een demoversie konden laten zien, maar uiteindelijk hebben we het toch weten te redden. Tijdens de Alpaca Show in Assen, afgelopen zondag 11 december, konden we het dan eindelijk laten zien...

0