Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Win een handgemaakte mini alpaca knuffel!

Gepubliceerd op 08/07/2012 door Mark Hamstra.

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Breegroen Alpaca's!

Het aantal gebruikers en de opgeslagen gegevens groeit en groeit, en we komen in de buurt van een nieuwe mijlpaal: 250 ingevoerde Alpaca's! Omdat wij het ook erg leuk vinden dat er steeds meer mensen gebruik van het systeem maken, krijgt de persoon die het 250e dier invoert van ons een leuk cadeautje!

Win nu een handgemaakte mini alpaca knuffel en twee "I Love Alpaca's" stickers!

Voert u de 250e alpaca in op MijnAlpaca.nl? Dan bent u de gelukkige winnaar van deze leuke prijs!

Deze met de hand gemaakte mini alpaca knuffels zijn gehaakt van echte alpacawol in diverse kleuren en zijn ongeveer 10 centimeter hoog. Ze zijn van AlpacaOord welke ze in beperkte voorraad ook verkoopt in de webshop en tijdens enkele alpaca activiteiten met een waarde van € 9,20 exclusief verzending.

De "I Love Alpaca's" stickers zijn 3,5 x 20 centimeter groot, weervast, en perfect om overal op te plakken om te laten zien dat u helemaal ondersteboven bent van de alpaca.

Actieverloop en voorwaarden

Er is geen aanschaf nodig om mee te doen aan deze actie. Iedereen die een gebruikersaccount voor MijnAlpaca.nl heeft doet automatisch mee en heeft evenveel kans om te winnen. De winnaar is de gebruikersaccount die het 250e dier invoert via de applicatie. MijnAlpaca.nl en AlpacaOord en directe familie zijn uitgesloten van deze actie. Mocht een gebruikersaccount van MijnAlpaca.nl of AlpacaOord onverhoopt het 250e dier invoeren zal het eerstvolgende dier welke niet door MijnAlpaca.nl of AlpacaOord is ingevoerd deze actie en de bijbehorende prijzen winnen.

De actie begint op 8 juli 2012 en loopt net zolang tot de prijs is gewonnen. De winnaar ontvangt zo snel mogelijk via email en/of telefoon bericht uiterlijk 2 weken nadat het winnende dier is ingevoerd. De winnaar mag zelf, afhankelijk van de aanwezige voorraad, de kleur van de mini alpaca knuffel kiezen welke samen met de stickers kostenloos binnen Nederland of België wordt verzonden.

De naam van de winner zal zodra er contact is geweest bekend worden gemaakt op deze pagina.

Deze voorwaarden en het actie verloop kunnen op elk moment veranderen.

 

0