Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

AlpacaShow in Westerlee weer voorbij & Versie 0.9.9.3

Gepubliceerd op 23/04/2012 door Mark Hamstra.

Gisteren was er de AlpacaShow in Westerlee, op de farm van Alpaca Europe. Hoewel ons hengstje niet in de prijzen is gevallen was het toch een erg leuke dag en hebben we weer met veel mensen over MijnAlpaca kunnen praten.

MijnAlpaca 0.9.9.3

Vandaag is ook weer een kleine update beschikbaar voor alle gebruikers. In deze versie wordt nu ook de leeftijd van het dier weergegeven op basis van de ingevulde geboortedatum, iets wat al op de AlpacaShow in Assen is voorgesteld door een van de gebruikers. De leeftijd zal worden getoond in jaren, maanden en dagen. 

De leeftijd is te vinden op het alpaca profiel / overzicht, zie het voorbeeld hieronder. 

Daarnaast zijn er ook verbeteringen toegevoegd om te zorgen dat, wanneer er in een groot tekstveld enters worden geplaatsts, deze ook in de weergave van dat veld als enters worden getoond. Hierdoor kan bijvoorbeeld in de notities van een dier informatie over meerdere regels verdeeld worden. 

Verder wordt er hard gewerkt aan een vertaalpagina waar, zonder technische kennis, een nieuwe vertaling gemaakt kan worden en ook huidige vertalingen bijgewerkt kunnen worden. Zodra dit verder getest is zullen we samen met gebruikers en contacten MijnAlpaca verder gaan vertalen naar andere talen om meer mensen kennis te kunnen laten maken met dit systeem. 

 

Mark Hamstra 
support@mijnalpaca.nl

0