Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Nieuw in 0.9.9.2: Meer documenten en Alpaca Show Westerlee

Gepubliceerd op 16/04/2012 door Mark Hamstra.

Eind van de week is het alweer zo ver, en dan staat (in ieder geval voor ons!) de laatste Alpaca Show van het seizoen op het programma, dit maal in Westerlee bij Alpaca Europe. Als voorbereiding daarvoor vandaag een update welke per direct voor alle gebruikers beschikbaar is

Let op! De Alpaca Show in Westerlee is voorlopig de laatste mogelijkheid om een kortingscode ter waarde van 25% te bemachtigen! Kom langs bij onze stand en vraag ernaar!

Allereerst zijn er twee nieuwe documenten bijgekomen. Deze zijn, in tegenstelling tot wat er nu toe beschikbaar was voor individuele alpaca's, op farm niveau waarbij de gegevens van meerdere alpaca's worden samengevoegd. Het eerste document is een Overzicht van alle Dieren toegevoegd waarbij alle dieren in een tabel staan met naam, geboortedatum, type en geslacht.

Daarnaast is nu ook de gezondheidsverklaring voor de Alpaca Show in Westerlee geïmplementeerd, hiermee is het dus mogelijk om in een slechts een aantal klikken de gezondheidsverklaring voor de dieren die u meeneemt naar de show uit te printen, welke vervolgens alleen nog maar ondertekend hoeft te worden door de dierenarts. Zelfs de gegevens van uw farm worden alvast ingevuld.

Het genereren en printen van deze documenten kan door met uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen, in het menu Alpaca's te kiezen en vervolgens in het linkermenu te kiezen voor Documenten & Exports. Daar krijgt u dan de keuze voor het overzicht van alle dieren, of de gezondheidsverklaring specifiek voor de Alpaca Show in Westerlee. Onderaan dit bericht vind u van beide documenten een voorbeeld. 

Naast deze nieuwe documenten is ook de voorbeeldsweergave van documenten aangepakt, deze laat nu ook op grotere schermen een beter voorbeeld zien. Ook zal vanaf nu de titel van het laatste nieuwsbericht op het dashboard worden getoond, zodat u niks meer hoeft te missen.

 

0