Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

In Ontwikkeling

Gepubliceerd op 11/04/2012 door Mark Hamstra.

MijnAlpaca.nl is nog maar een nieuw systeem, en het was niet mogelijk om alle gewenste functies te ontwikkelen voor de lancering. De basis is klaar, en vanuit hier gaan we de komende maanden doorontwikkelen.

Uitgebreide Stambomen

Voor de volgende versie zijn de stambomen de grootste prioriteit. Op dit moment is het gelimiteerd naar de vader en de moeder, en dit gaan wij verder uitbouwen tot een ongelimiteerd aantal stappen. Hierbij hebben wij de volgende prioriteiten:

  1. Simpel te beheren.
  2. Is de stamboom voor de vader of moeder al bekend in het systeem? Dan hoef je verder niks in te vullen: alle gegevens die we nodig hebben zijn dan al bekend en de link met de stamboom van de ouders wordt gemaakt.
  3. Visualisatie van de stamboom in een diagram.

Groeperen van Alpaca's

Iets wat vooral de grotere fokkers hebben aangevraagd is het groeperen van alpaca's. Zo zal het mogelijk gaan worden om bijvoorbeeld alle dieren in wei 1 in een zelfde groep te plaatsen, waardoor als deze allemaal geschoren zijn je heel eenvoudig de gehele groep kan selecteren bij het aanmaken van een logboek of agenda item. Dit scheelt veel klikken en maakt het geheel weer wat makkelijker te gebruiken.

Wol Analyses

Het is nu mogelijk om via het logboek wol analyses bij te houden, echter willen we dit apart gaan doen. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld het verloop per jaar te bekijken en te vergelijken hoe het allemaal vordert.

Meer exports / documenten

Aanmelding AZVD, gezondheidsverklaring en overzicht alle alpaca's: om te voorkomen dat je met de hand alles moet gaan kopieren zullen deze documenten binnenkort worden toegevoegd. Graag horen we ook wat voor andere documenten je graag uit zou willen kunnen printen.

Alle bovengenoemde functies gaan wij de komende maanden ontwikkelen en zullen automatisch beschikbaar komen binnen het systeem voor alle gebruikers.

0