Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Aanmeldingen geopend, en tijdelijk gratis aanmelden!

Gepubliceerd op 31/03/2012 door Mark Hamstra.

Na maanden van vertraging en tegenslagen is het eindelijk zover, we gaan live! U kunt zich vanaf nu aanmelden via de website, en daarbij krijgt u direct toegang tot het complete systeem.. tijdelijk zelfs helemaal gratis!

Om u aan te melden vult u het aanmeldingsformulier in. Wij vragen hierbij om een aantal standaard gegevens zoals uw naam en emailadres, en ook vult u daar uw gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in. Als alles goed is gegaan kunt u direct inloggen!

De applicatie bevind zich op app.mijnalpaca.nl, en daar kunt u ook inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. 

Tijdelijk helemaal gratis!

Om u de kans te geven het systeem uit te proberen kan iedereen zich nu gratis aanmelden. Dit zal een periode van ongeveer 2-3 maanden zo zijn, waarin wij druk verder ontwikkelen om nog meer functionaliteiten te bouwen en in te spelen op de behoeftes van de gebruikers. 

Na deze gratis periode krijgt iedere gebruiker een email met daarin informatie over de mogelijke abonnementen, en daarbij krijgt iedereen een maand lang de tijd om verder te evalueren en een abonnement af te sluiten. 

0