Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Gelukkig nieuwjaar!

Gepubliceerd op 02/01/2012 door Mark Hamstra.

Allereerst natuurlijk de beste wensen van 2012 voor u, én uw alpaca's ;)

Tijdens het bijkomen van de vele oliebollen en appelflappen zijn wij druk bezig met het verder ontwikkelen en klaar maken van het MijnAlpaca.nl systeem. Op basis van de feedback die wij tijdens de show in Assen hebben gekregen is de to do-lijst flink gegroeid, en ook de interne testen hebben al een aantal verbeteringen met zich mee gebracht die op dit moment uitgevoerd worden.

Wij hopen in de loop van de week een aantal van de geïnteresseerden te kunnen benaderen om volgende week aanmeldingen te kunnen openen. Uiteraard houden we u via de nieuwsbrief en deze site op de hoogte!

0