Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Om de lancering te vieren is MijnAlpaca.nl tijdelijk GRATIS!

Meld je nu direct gratis online aan!

Psst.. als je bij onze kraam op de Alpaca Show in Hapert langs komt hebben we nog een extra leuke korting voor na deze actie!

Presentatie groot succes!

Gepubliceerd op 13/12/2011 door Mark Hamstra.

Het was nog even spannend of we op tijd een demoversie konden laten zien, maar uiteindelijk hebben we het toch weten te redden. Tijdens de Alpaca Show in Assen, afgelopen zondag 11 december, konden we het dan eindelijk laten zien...

MijnAlpaca.nl is natuurlijk niet iets wat binnen een paar dagen ontwikkeld is, en de eerste voorbereidingen waren al een lange tijd bezig, maar aangezien het spannend bleef of het op tijd klaar zou zijn voor de Show hebben we het redelijk stil gehouden. Een tweet hier en daar - maar verder weinig informatie.

Tijdens de show was het dan eindelijk zover en hebben een heleboel mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om deze nieuwe Kudde Management tool zélf uit te proberen op de iPad of de computer bij ons op de stand. We hebben veel verhalen gehoord over wat wel en niet goed is aan bestaande systemen, en uit die verhalen hopen wij de juist functionaliteiten te halen voor MijnAlpaca.nl.

De functies die we tijdens de show hebben kunnen laten zien waren voor veel mensen al genoeg reden om het verdere verloop goed in de gaten te houden, en een aantal hebben ook van onze beursaanbieding gebruikt gemaakt om alvast een account te reserveren voor gereduceerd tarief.

Van hier uit gaan we door met de ontwikkeling om, naast deze site, vanaf Januari ook de online applicatie aan te kunnen bieden. Via dit nieuwsblog, Twitter en de nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling en de laatste nieuwtjes.

0